Tanfolyam

Aktuálisan elérhető hegesztő tanfolyamaink magánszemélyeknek

 

-Bevontelektródás kézi ívhegesztő tanfolyam (MMA)

 

-Fogyóelektródás védőgázos ívhegesztés (MIG)

 

-Wolframelektródás védőgázas ívhegesztő (AWI)

 

-Izometriás csőszerelő tanfolyam

 

-Nemzetközileg elismert TÜV hegesztő minősítő képzés és vizsga

 

-Orbitális hegesztő tanfolyam

 

 

 

Szolgáltatásaink céges partnereinknek

 

 

Képzések és tréningek

 

Azon cégek számára, akik szeretnék fejleszteni jelenlegi hegesztő szakembereik/mérnökeik tudását összeállítottunk egy olyan képzési rendszert, amely moduláris felépítésű, így lehetővé válik, hogy a tényleges vállalkozói igényeket kielégítő programot tudjunk összeállítani.
A modulok között megtalálható az hegesztési alapismeretek mellett az anyagismeret, a hegesztési technológiák,  a termikus vágóeljárások, a hegesztő- és termikus vágóberendezések ismertetése, a hegesztési technológia tervezése és fejlesztése, illetve az egészség és biztonság a hegesztés alkalmazásában.

 

Céges partnereink által küldött résztvevők számára képzést és tréningeket országosan szervezzük a megrendelőink telephelyén vagy saját helyszíneink valamelyikén, ahol szakmaspecifikusan, de az egyedi igényeknek is megfelelve szerezhetik meg a kívánt tudást, vagy tanúsítványt.

Mi minden esetben egyénileg alakítjuk ki a tematikát és az ütemtervet, amely során figyelembe vesszük a cég dolgozóinak előzetes tudását, valamint munka beosztását is!
Ezzel biztosítva, hogy minden résztvevő a legtöbb tanfolyamon rész tudjon venni.

Oktatóink sok éves ipari és oktatói tapasztalattal rendelkeznek, így garantált a használható, gyakorlatias tudás átadása.

 

 

 

Próbamunka

 

Minősített bázisainkon a leendő munkavállalók szakmai tesztelését is vállaljuk. Ez a folyamat akár 1-2 óra alatt is elvégezhető, így a munkára jelentkezőt szakmai tudása és gyakorlati tapasztalata alapján minősítjük. Ezzel a szolgáltatásunkkal biztosra mehet az új munkaerő felvételekor. Mi meggyőződünk arról, hogy valóban alkalmas e a jelentkezője a kiválasztott munkafolyamat elvégzésére.

 

 

 

Munkára való felkészítés

 

Igény szerint a megfelelő jelölteket felkészítjük az adott munkára. Előzetes tudásfelmérés alapján, akár néhány nap alatt felkészíthető egy munkafolyamatra a jelentkező.

 

 

 

 

Kooperatív duális képzés

 

Tanfolyamainkon már a kezdetektől figyelembe tudjuk venni céges partnereink munkaerő igényét és elvárásait is. Ezeknek megfelelően tudjuk felkészíteni a kiválasztott résztvevőinket az adott munkára. Ennek következtében a céges partnerünk a tanfolyam végén már egy a saját vállalkozói igényeivel tisztában lévő és azokhoz alkalmazkodó munkaerőt kap. A képzés partnereink ellenőrzése mellett zajlik, ahol közvetlenül elérik a résztvevőket és ők is részt vehetnek a kiválasztott munkaerő fejlesztésében. Ezek a képzéseink a munkára való felkészülést is figyelembe véve átlagosan 8 és 10 hónap alatt zajlanak le, aminek végén egy teljesértékű munkaerő áll a partnerünk rendelkezésére.